Czas wypełniony przyjemnością
Home
Kontakt
MENU
Ciasta
Coś na ząb
Pieczywo
Koktajle, smoothies, milkshakes, napoje
Muffiny, ciasteczka, babeczki
Torty
Desery
Zupy
Sałatki i Surówki
Przetwory
Domowej roboty
Wielkanoc
Boże Narodzenie
Składanie serwetek
Torty
Tort migdałowo-kokosowy
Tort bezowy z truskawkami
Tort Szwarcwaldzki (Black Forest Cake)
Tort z truskawkami
Tort egipski
Tort Capuccino
Tort chałwowy
Pavlova
Tort mojej mamy
Tort Tiramisu
OSTATNIO DODANE
Knedle ze śliwkami
kategoria
Coś na ząb
Kruche ciasto z jagodami i śmietankową pianką
kategoria
Ciasta
Knedle z truskawkami
kategoria
Coś na ząb
Drożdżówki z jagodami i kruszonką
kategoria
Pieczywo
OSTATNIO SKOMENTOWANE
• Kosa
dnia 24-11-2019
2,5 godziny to się udziec z dzika piecze
• Sylwia
dnia 13-11-2019
Ja właśnie też a chętnie bym zrobiła
• Ania
dnia 04-10-2019
Nigdzie w przepisie nie widzę, w którym momencie dodać żelatynę lub agar.
• Ania - Dtime
dnia 23-09-2019
180 stopni Celc. :) Zaraz dodam do przepisu, dziękuję
Najpopularniejsze
Ptysie
kategoria
Desery
Drożdżowa strucla makowa
kategoria
Ciasta,Boże Narodzenie
Pieczone udka z kurczaka
kategoria
Coś na ząb
Schab w ziołach pieczony w rękawie
kategoria
Coś na ząb,Wielkanoc,Boże Narodzenie
Newsletter
Zapisz się
Zapis do newslettera
Podaj wynik działania:
dziewięć + 20
Zapisz
Ta strona uzywa ciasteczek (cookies), dzieki którym nasz serwis moze dzialac lepiej.
Dowiedz się więcej
Rozumiem