Czas wypełniony przyjemnością
Home
Kontakt
MENU
Ciasta
Coś na ząb
Pieczywo
Koktajle, smoothies, milkshakes, napoje
Muffiny, ciasteczka, babeczki
Torty
Desery
Zupy
Sałatki i Surówki
Przetwory
Domowej roboty
Wielkanoc
Boże Narodzenie
Składanie serwetek
Torty
Tort migdałowo-kokosowy
Tort bezowy z truskawkami
Tort Szwarcwaldzki (Black Forest Cake)
Tort z truskawkami
Tort egipski
Tort Capuccino
Tort chałwowy
Pavlova
Tort mojej mamy
Tort Tiramisu
OSTATNIO DODANE
Muffiny dyniowe
kategoria
Muffiny, ciasteczka, babeczki
Ciasteczka kakaowe na Halloween
kategoria
Muffiny, ciasteczka, babeczki
Ciasto ze śliwkami, łatwe i szybkie
kategoria
Ciasta
Kruche ciasteczka z maszynki
kategoria
Muffiny, ciasteczka, babeczki
OSTATNIO SKOMENTOWANE
• Magda
dnia 04-02-2021
Też robiłam te ciasteczka. Rzeczywiście ciut za słodkie, poza tym pyszne, rozpływają się w ustach. Następnym razem dodam mniej cukru....
• Ania - Dtime
dnia 07-01-2021
Dziękuję, już poprawiłam. Serdecznie pozdrawiam :)
• Oli
dnia 07-01-2021
W przepisie nie ma nic o dodaniu kakao.
• cukiernik Małgosia
dnia 03-01-2021
To ciasto parzone, jak na karpatka. Za krótko pani je parzyła. Przez parzenie powstaję chrupiąca bułeczka. To bardzo ważne. Ciasto powinno...
Najpopularniejsze
Ptysie
kategoria
Desery
Schab w ziołach pieczony w rękawie
kategoria
Coś na ząb,Wielkanoc,Boże Narodzenie
Drożdżowa strucla makowa
kategoria
Ciasta,Boże Narodzenie
Drożdżówki z jagodami i kruszonką
kategoria
Pieczywo
Newsletter
Zapisz się
Zapis do newslettera
Podaj wynik działania:
dwa × cztery
Zapisz
Ta strona uzywa ciasteczek (cookies), dzieki którym nasz serwis moze dzialac lepiej.
Dowiedz się więcej
Rozumiem